Kasvisreseptit

Sitruunavanukas

Täydellinen sille joka tykkää raikkaista jälkiruuista! Sitruunahappo jähmettää jälkiruoan ja siksi erillistä saostusainetta ei tarvita.
(0)
Tulosta
4dlKuohukermaa
1,5dlSokeria
4kplSitruunan kuori ja mehu
  1. Mittaa kattilaan kerma ja sokeri.
  2. Keitä hiljaisella lämmöllä 5-10 minuuttia, kunnes seos hieman paksuuntuu.
  3. Lisää joukkoon sitruunan kuori ja mehu.
  4. Kaada massa laseihin.
  5. Anna jäähtyä vähintään 4 tuntia kylmässä, mieluiten yön yli.
  6. Tarjoile esim. hedelmäsalaatin kanssa.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.