Kasvisreseptit

Mansikkapannacotta

Tavallinen liivate ei tunnetusti ole vegetaarinen, tässä reseptissä käytetään sen sijaan agar agaria joka on valmistettu merilevästä ja siten täysin vegaaninen! Vaihtamalla kuohu-/kahvikerman soija-/kookoskermaan saat reseptistä täysin vegaanisen!
(0)
Tulosta
Mansikkapannacotta
3dlKuohukermaa tai kahvikermaa
1tlVaniljasokeria
25mlRuokosokeria
0,5mmKanelia
250gPakastettuja mansikoita
2tlAgar agar
0,5kplSitruunan mehu
Saksanpähkinöitä fariinisokeriliemessä
50gFariinisokeria
1rklSitruunamehu
50gSaksanpähkinöitä
  1. Pannacotta
  2. Keitä puolet kermasta yhdessä vaniljasokerin, ruokosokerin, kanelin, pakastettujen mansikoiden ja agar agarin kanssa.
  3. Anna kiehua muutaman minuutin.
  4. Vedä kattila levyltä ja kaada joukkoon loput kermasta sekä purista 1/2 sitruunasta mehu.
  5. Sekoita kermasekoitus oikein sileäksi sauva- tai kannumikserillä.
  6. Kaada annostelulaseihin ja laita kylmään 3-4 tuntia.
  7. Saksanpähkinät fariinisokeriliemessä
  8. Lämmitä fariinisokeri ja sitruunamehu kupissa mikrossa, kaada päälle saksanpähkinät ja anna jäähtyä.
  9. Jaa tasan 4 pannacottalaseihin.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.