Mansikkapannacotta
Tavallinen liivate ei tunnetusti ole vegetaarinen, tässä reseptissä käytetään sen sijaan agar agaria joka on valmistettu merilevästä ja siten täysin vegaaninen! Vaihtamalla kuohu-/kahvikerman soija-/kookoskermaan saat reseptistä täysin vegaanisen!
Mansikkapannacotta | |
3dl | Kuohukermaa tai kahvikermaa |
1tl | Vaniljasokeria |
25ml | Ruokosokeria |
0,5mm | Kanelia |
250g | Pakastettuja mansikoita |
2tl | Agar agar |
0,5kpl | Sitruunan mehu |
Saksanpähkinöitä fariinisokeriliemessä | |
50g | Fariinisokeria |
1rkl | Sitruunamehu |
50g | Saksanpähkinöitä |
- Pannacotta
- Keitä puolet kermasta yhdessä vaniljasokerin, ruokosokerin, kanelin, pakastettujen mansikoiden ja agar agarin kanssa.
- Anna kiehua muutaman minuutin.
- Vedä kattila levyltä ja kaada joukkoon loput kermasta sekä purista 1/2 sitruunasta mehu.
- Sekoita kermasekoitus oikein sileäksi sauva- tai kannumikserillä.
- Kaada annostelulaseihin ja laita kylmään 3-4 tuntia.
- Saksanpähkinät fariinisokeriliemessä
- Lämmitä fariinisokeri ja sitruunamehu kupissa mikrossa, kaada päälle saksanpähkinät ja anna jäähtyä.
- Jaa tasan 4 pannacottalaseihin.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.