Kasvisreseptit

Suippopaprikasalaatti aasialaisittain

Luulitko, että raikas ja ruokaisa salaatti on vain kesän herkku? Syksyllä ja talvella kannattaa kokeilla salaattipohjaan makeaa, kotimaista suippopaprikaa, joka kaikessa rapeudessaan ja maukkuudessaan sopii erinomaisesti rouskuvaksi salaattipohjaksi.
(0)
(396)
Ainesosat
Tulosta
1pktNärpiön Vihanneksen Suippopaprikaa
80griisinuudeleita
100gherkkusieniä
250glohifileetä
Suolaa
Mustapippuria
2rklsoijakastiketta
1Lime
1tlHunajaa
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pääruoat
Salaatit
Erikoisruokavalio
Kananmunaton
Laktoositon
Maidoton
Kausi
Arkiruoka
Satokausi
Vaikeusaste
Helppo ja nopea
Valmistusaika
Alle 15 min
Valmistustapa
Keitetty
Paistettu
Tee näin:
  1. Kiehauta vesi, lisää riisinuudelit, sammuta levy ja anna nuudeleiden turvota kypsäksi. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
  2. Siivuta suippopaprika pituussuunnassa juustohöylällä tai mandoliinilla ohuiksi siivuiksi. Pilko herkkusienet ohuiksi viipaleiksi.
  3. Mausta lohifilee kummaltakin puolelta suolalla ja pippurilla. Kuumenna pannu, lisää lohi nahkapuoli alaspäin, anna kypsyä fileen paksuudesta riippuen noin 5 min, käännä ja kypsennä vielä muutama minuutti.
  4. Sekoita kastikkeen raaka-aineet yhteen. Sekoita riisinuudelit suippissiivuihin, lisää herkkusienet ja lohi, mausta kastikkeella ja tarjoile heti.
SK
Kokkisi oli:Satokausi KalenteriSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.