Suippopaprikasalaatti aasialaisittain
Luulitko, että raikas ja ruokaisa salaatti on vain kesän herkku? Syksyllä ja talvella kannattaa kokeilla salaattipohjaan makeaa, kotimaista suippopaprikaa, joka kaikessa rapeudessaan ja maukkuudessaan sopii erinomaisesti rouskuvaksi salaattipohjaksi.

Ainesosat
1pkt | Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa |
80g | riisinuudeleita |
100g | herkkusieniä |
250g | lohifileetä |
Suolaa | |
Mustapippuria | |
2rkl | soijakastiketta |
1 | Lime |
1tl | Hunajaa |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pääruoat Salaatit |
Erikoisruokavalio | Kananmunaton Laktoositon Maidoton |
Kausi | Arkiruoka Satokausi |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 15 min |
Valmistustapa | Keitetty Paistettu |
Tee näin:
- Kiehauta vesi, lisää riisinuudelit, sammuta levy ja anna nuudeleiden turvota kypsäksi. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
- Siivuta suippopaprika pituussuunnassa juustohöylällä tai mandoliinilla ohuiksi siivuiksi. Pilko herkkusienet ohuiksi viipaleiksi.
- Mausta lohifilee kummaltakin puolelta suolalla ja pippurilla. Kuumenna pannu, lisää lohi nahkapuoli alaspäin, anna kypsyä fileen paksuudesta riippuen noin 5 min, käännä ja kypsennä vielä muutama minuutti.
- Sekoita kastikkeen raaka-aineet yhteen. Sekoita riisinuudelit suippissiivuihin, lisää herkkusienet ja lohi, mausta kastikkeella ja tarjoile heti.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.