Täytetyt kesäkurpitsat
Vaihtelua ja väriä ruokapöytään! Annoksen voi myös valmistaa grillissä, laita folio tai foliovuoka alle. Maukas ja täyttävä lisuke grillibuffaan, pääruuaksi tai naposteluun. Vieraita tulossa tai ihan arjen luksusta tiedossa, tämä sopii varmasti!
2kpl | Kesäkurpitsa |
4kpl | Närpiön Vihanneksen Favorino tomaatti |
2dl | Tumma oliivi |
1tl | Suola |
0,5tl | Rouhittu mustapippuri |
150g | Fetajuusto |
0,5dl | Tuore oregano |
- Halkaise kesäkurpitsat pituussuunnassa.
- Koverra lusikalla kesäkurpitsoista sisus pois.
- Ota sisus talteen.
- Kuumenna paistinpannu.
- Lisää pannulle oliiviöljy, kesäkurpitsojen sisus, kuutioitu tomaatti ja tummat oliivit.
- Kuullota pari minuutta, että neste haihtuu pois.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Laita kesäkurpitsat leivinpaperoidulle uunipellille.
- Lusikoi pannulta täytettä kesäkurpitsoihin.
- Murustele päälle fetajuusto.
- Paista 175 C asteisessa uunissa 30 minuuttia.
- Ripottele päälle tuoretta oreganoa ja tarjoile.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.