Vegaaninen Tofu Tandoori
Kermainen ja täyttävä intialainen annos tofulla ja Dunne-tomaateilla.
3dl | Vapaavalintaista riisiä |
300g | Marinoitua tofua |
2rkl | Vapaavalintaista öljyä paistamiseen |
1kpl | Keltainen sipuli |
3kpl | Valkosipulinkynsiä |
1,5rkl | Tandoorimaustetta |
1rkl | Kurkumaata |
1rkl | Korianteria |
1,5tl | Suolaa |
1tl | Chilijauhetta |
0,5tl | Mustapippuria |
400ml | Kookosmaitoa |
390g | Tomaattimurskaa |
230g | Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia |
- Keitä riisi pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti.
- Kuutioi tofu ja paista paistinpannulla vapaavaintaisessa öljyssä kunnes paloilla on hieno paistinpinta.
- Laita tofupalat kulhoon.
- Kuori ja hakkaa sipuli ja valkosipuli ja ruskista öljytyllä paistinpannulla.
- Lisää kaikki mausteet kun sipuli on pehmeä, sekoita hyvin.
- Kaada päälle tomaattimurska ja kookosmaito sekä leikkaa Dunne-tomaatit paloiksi.
- Lisää tofu ja tomaatinpalat ja anna kastikkeen kiehua n 10 minuuttia.
- Anna tandoorin jäähtyä hiukan ennen tarjoilua.
- Syö riisin ja pehmeän leivän kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.