Tomaatti-sipuliletut
Letut mielletään helposti makeiksi ja jälkkäriksi sopiviksi. Tomaatti-sipuliletut ovat oiva esimerkki siitä että ne soveltuvat erinomaisesti myös suolaisina.
5dl | Maito |
2kpl | Kananmuna |
2,5dl | Vehnäjauho |
1tl | Suola |
0,5tl | Mustapippurijauhe |
200g | Kirsikkatomaatti |
2kpl | Sipuli |
1ruukku | Tuore basilika |
100g | Juustoraaste |
Voita paistamiseen |
- Sekoita kulhossa maito, suola, mustapippuri ja kananmunat.
- Sekoita tasaiseksi.
- Lisää joukkoon vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.
- Kuumenna paistinpannu ja lisää pannulle nokare voita.
- Lisää pannulle taikinaa kauhallinen.
- Ripottele letun pinnalle puolitettuja kirsikkatomaatteja ja hienonnettua sipulia.
- Käännä lettu ja paista kypsäksi.
- Rullaa letut rullaksi ja aseta uunivuokaan.
- Ripottele päälle juustoraaste.
- Gratinoi 160 C asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.
- Tarjoile tuoreen basilikan kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.