Kasvisreseptit

Tomaattikauratto

Yhden pannun periaatteella mennään kun kokkaillaan tätä tomaattikaurattoa! Tästä saat helposti niin alkupalan kuin pääruankin ja vielä niini täynnä makua!
(0)
(1)
Ainesosat
Tulosta
2rklÖljy
1kplSipuli
2kplValkosipulin kynsi
3dlAteriajyvää
5dlYrtti-kasvislientä
25gVoi
100gMascarpone
75gParmesaanjuustoraaste
1rasiaNärpiön Vihanneksen dunne
1pikariNärpiön Vihanneksen oranssi helmi
1punttiBasilika
1tlSuola
50gPaahdettuja cashew-pähkinöitä
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pääruoat
Alkupalat
Välipalat
Erikoisruokavalio
Gluteeniton
Laktoositon
Kategoria
Resepti
Tuoteosastot
Tomaatit
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
30-60 min
Valmistustapa
Paistettu
Tee näin:
  1. Hienonna sipuli ja valkosipulin kynsi.
  2. Kuullota pari minuuttia öljyssä.
  3. Lisää ateriajyvät ja kuullota niin ikään pari minuuttia.
  4. Nosta lämpöä ja lisää pannulle lämmintä kasvislientä erissä, kunnes ateriajyvät ovat melkein kypsiä.
  5. Pilko tällä välin tomaatit, hienonna basilika ja raasta parmesaani.
  6. Lisää voi, mascarpone ja parmesaanijuustoraaste.
  7. Sekoita.
  8. Lisää tomaatit, basilika ja suola.
  9. Sekoita.
  10. Viimeistele annos paahdetuilla cashew-pähkinöillä, parmesaanijuustoraasteella ja basilikalla.
Kasvisreseptit.fi
Kokkisi oli:Kasvisreseptit.fiSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.