Tomaattinen pyttipannu
Tomaattinen pyttipannu on vaihtoehto perinteiselle suomalaiselle arkiruokalajille. Aterian saat sekä nopeasti että helposti ja suurin osa aineksista ovat sellaiset jotka löytyvät myös ns tyhjästä jääkaapista.
1kpl | Purjo |
4kpl | Kananmuna |
800g | Peruna |
300g | Närpiön Vihanneksen Kirsikkatomaatti |
2tl | Suola |
0,5tl | Mustapippuri |
Rypsiöljyä paistamiseen | |
Tarjoiluun: | |
Ituja | |
Tuore lehtipersilja | |
Kurkkusalaatti | |
Ketsuppi | |
Etikkapunajuuri |
- Lohko perunat.
- (Jos ei löydy valmiiksi keitettyjä niin voi käyttää myös raakoja perunoita.)
- Paista perunat rapeaksi rypsiöljyssä (jos käytit raakoja perunoita niin tarkista että ovat pehmeät sisältä)..
- Mausta perunat suolla ja mustapippurilla.
- Suikaloi purjosta valkoinen osa.
- Kuumenna paistinpannu uudestaan ja kuullota purjoa rypsiöljyssä pari minuuttia.
- Puolita tomaatit.
- Lisää nämä paistinpannuun.
- Hauduttele hetki.
- Lisää tomaatti-purjoseos perunoiden joukkoon.
- Tarjoile paistettujen kananmunien, itujen, tuoreen lehtipersiljan, ketsupin, kurkkusalaatin ja etikkapunajuurien kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.