Kasvisreseptit

Tomaattinen pyttipannu

Tomaattinen pyttipannu on vaihtoehto perinteiselle suomalaiselle arkiruokalajille. Aterian saat sekä nopeasti että helposti ja suurin osa aineksista ovat sellaiset jotka löytyvät myös ns tyhjästä jääkaapista.
(1)
(707)
Ainesosat
Tulosta
1kplPurjo
4kplKananmuna
800gPeruna
300gNärpiön Vihanneksen Kirsikkatomaatti
2tlSuola
0,5tlMustapippuri
Rypsiöljyä paistamiseen
Tarjoiluun:
Ituja
Tuore lehtipersilja
Kurkkusalaatti
Ketsuppi
Etikkapunajuuri
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pääruoat
Välipalat
Erikoisruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Gluteeniton
Kausi
Arkiruoka
Kategoria
Resepti
Tuoteosastot
Tomaatit
Vaikeusaste
Helppo ja nopea
Valmistusaika
Alle 30 min
Valmistustapa
Paistettu
Tee näin:
  1. Lohko perunat.
  2. (Jos ei löydy valmiiksi keitettyjä niin voi käyttää myös raakoja perunoita.)
  3. Paista perunat rapeaksi rypsiöljyssä (jos käytit raakoja perunoita niin tarkista että ovat pehmeät sisältä)..
  4. Mausta perunat suolla ja mustapippurilla.
  5. Suikaloi purjosta valkoinen osa.
  6. Kuumenna paistinpannu uudestaan ja kuullota purjoa rypsiöljyssä pari minuuttia.
  7. Puolita tomaatit.
  8. Lisää nämä paistinpannuun.
  9. Hauduttele hetki.
  10. Lisää tomaatti-purjoseos perunoiden joukkoon.
  11. Tarjoile paistettujen kananmunien, itujen, tuoreen lehtipersiljan, ketsupin, kurkkusalaatin ja etikkapunajuurien kanssa.
Kasvisreseptit.fi
Kokkisi oli:Kasvisreseptit.fiSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(1)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.