Tomatrisotto med pärlgryn av korn.
En god pärlgrynsrisotto med tomat
1st | Lök |
4st | Vitlöksklyftor |
1msk | Olja |
3dl | Pärlgryn av kom |
1 | burk tomatkross av hög kvalité (400g) |
5dl | Vatten |
1st | citron,saften |
3msk | färsk timjan,hackad |
1msk | Svartpeppar |
Salt | |
1dl | parmesanost,riven |
- Fräs den hackade löken i en kastrull.
- Tillsätt pärlgrynen och rör om en stund.
- Tillsätt vatten/grönsaksbuljongen.
- Tillsätt tomatkrosset.
- Tillsätt kryddorna.
- Låt koka på medelvärme i ca 40-45 minuter tills pärlgrynen är mjuka, de får gärna lämna med litet tuggmotstånd.
- Smaka av och krydda mera vid behov.
- Servera med riven parmesanost.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.