Kasvisreseptit

Tomatrisotto med pärlgryn av korn.

En god pärlgrynsrisotto med tomat
(0)
(485)
Ainesosat
Tulosta
1stLök
4stVitlöksklyftor
1mskOlja
3dlPärlgryn av kom
1burk tomatkross av hög kvalité (400g)
5dlVatten
1stcitron,saften
3mskfärsk timjan,hackad
1mskSvartpeppar
Salt
1dlparmesanost,riven
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pääruoat
Erikoisruokavalio
Kananmunaton
Kausi
Satokausi
Kesä
Arkiruoka
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
Yli 60 min
Valmistustapa
Keitetty
Tee näin:
  1. Fräs den hackade löken i en kastrull.
  2. Tillsätt pärlgrynen och rör om en stund.
  3. Tillsätt vatten/grönsaksbuljongen.
  4. Tillsätt tomatkrosset.
  5. Tillsätt kryddorna.
  6. Låt koka på medelvärme i ca 40-45 minuter tills pärlgrynen är mjuka, de får gärna lämna med litet tuggmotstånd.
  7. Smaka av och krydda mera vid behov.
  8. Servera med riven parmesanost.
AP
Kokkisi oli:Anne PfitznerSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.