Uuniperuna
Kauan eläköön peruna! Todella helppo resepti, joka ei montaa minuuttia keittiöntason äärellä vaadi. Voi hyvin ottaa mukaan retkelle kun peruna pysyy lämpöisenä foliossa ja täytteen voi helposti ottaa mukaan purkissa!

4kpl | Perunaa, isoa, esim Rosamunda |
Täyte | |
100g | Kesäkurpitsaa |
100g | Porkkanaa |
1kpl | Punasipulia |
10g | Tilliä |
120g | Vegaanista majoneesia |
50g | Cavi-art, punainen |
1tl | Etikkaa |
Suolaa, mustapippuria |
- Pese perunat huolellisesti, kääri jokainen peruna alumiinifolioon, paista uunissa, 200 astetta, noin 1 tunnin.
- Kokeile cocktailtikulla tai terävällä veitsellä, että peruna on kokonaan pehmeä. Sekoita sillä aikaa täyte.
- Täyte
- Pese kesäkurpitsa, kuori porkkanat ja punasipuli.
- Leikkaa pieniksi kuutioiksi.
- Hienonna tilli, sekoita kaikki ainekset hyvin, mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Leikkaa perunaan viilto (pituussuunnassa), jaa täyte kaikkiin perunoihin, laita mielellään päälle vielä nokare Cavi-artia ja muutama tillioksa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.