Vahverorisotto
Etkö keksi mitä tekisit ruuaksi, onko vieraita tulossa? Tee vahverorisotto! Helppoa ja hyvää ja sopii yhtä hyvin arkeen kuin juhlaan. Tarkista sienivarastosi ja loihdi ihana annos. Eikä hätää vaikkei omaa sienivarastoa olisikaan, kyllä niitä kaupastikin löytyy.
4dl | Risottoriisi |
1dl | Oliiviöljy |
2kpl | Keltasipulia |
150g | Säilötty keltavahvero |
2dl | Alkoholiton valkoviini |
1kpl | Sieniliemikuutio |
150g | Mascarponejuusto |
100g | Parmesaanjuusto |
1ruukku | Tuore persilja |
2rkl | Kuivattu suppilovahvero |
Suola | |
Rouhittu mustapippuri |
- Kuumenna iso kattila.
- Lisää kattilaan oliiviöljy, risottoriisi ja hienonnetut keltasipulit.
- Kuullota pari minuuttia.
- Lisää joukkoon säilötyt keltavahverot, sieniliemikuutio ja alkoholiton viini.
- Kiehauta kunnolla.
- Lisää joukkoon vettä aina vähän kerrallaan, että risotto ei ala muistuttamaan keittoa vaan puuroa.
- Lisää vettä aina tarvittaessa.
- Riisin ollessa kypsää lisää joukkoon mascarponejuusto, raastettu parmesaanijuusto, hakattu persilja ja kuivatut suppilovahverot.
- Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.