Välipalapatukat
Välipalapatukka sekä aikuiselle että lapselle, täynnä kuituja ja terveellisiä rasvoja!
Patukat | |
1dl | Saksanpähkinöitä |
1dl | cashewpähkinöitä |
0,5dl | Rusinoita |
1dl | Kaurahiutaleita |
1dl | Mantelijauhoja |
25g | Agavesiirappia |
2rkl | Maapähkinävoita |
2rkl | Kookosöljyä |
1rkl | Kookoshiutaleita |
Päälle | |
50g | Suklaata, 70% |
1tl | Öljyä |
Sormisuolaa |
- Sekoita tehosekoittimella saksanpähkinät, cashewpähkinät ja rusinat karkeiksi.
- Sekoita joukkoon kaurahiutaleet, mantelijauho, agavesiirappi, maapähkinävoi, kookosöljy sekä kookoshiutaleet.
- Laita taikina vuokaan, paina taikinaa niin että siitä tulee tiivis.
- Pakasta noin 1 t, leikkaa 8 palaan.
- Sulata suklaa vesihauteessa, sekoita joukkoon öljy.
- Valuta ohuita suklaajuovia patukoiden pintaan ja ripottele päälle vielä vähän sormisuolaa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.