Kasvisreseptit

Valkosipuli-seesami-chililinssit

Tarjoile riisin tai nuudeleitten kanssa. Mainio ruoka, jonka voit tehdä etukäteen ja syödä lounaalla seuraavana päivänä.
(0)
Tulosta
1pktEsikeitettyjä linssejä, vihreitä
3kplValkosipulinkynttä
1kplPorkkana, iso
2Parsakaalta
1tlChilihiutaleita
1tlInkivääriä, tuoretta
Öljyä paistamiseen
Kastike
1tlSeesamiöljyä
1,5rklSoijaa
0,5kplSitruunan mehu
Lisäksi
Ituja
Tuoreita yrttejä, basilikaa, minttua, korianteria, lehtipersiljaa
Riisiä tai nuudeleita
  1. Silppua valkosipuli, porkkana, inkivääri ja parsakaali.
  2. Laita riisi tai nuudelit keittymään.
  3. Lisää hieman ruokaöljyä pannulle ja lämmitä se keskilämmölle.
  4. Lisää valkosipuli, porkkana, parsakaali, chilihiutaleet ja inkivääri.
  5. Valuta linssit ja lisää ne pannulle.
  6. Lisää pannulle seesamiöljy, soija, sitruunamehu ja mustapippuri.
  7. Sekoita ja paista miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
  8. Annostele valmis riisi kulhoon, lisää linssi-kasvissekoitus.
  9. Koristele iduilla ja tuoreilla yrteillä.
  10. Voit halutessasi lisätä annokseen vielä maun mukaan soijaa ja sitruunamehua.
AP
:Anne Pfitzner
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.