Kasvisreseptit

Valkosipuli-seesami-chililinssit

Tarjoile riisin tai nuudeleitten kanssa. Mainio ruoka, jonka voit tehdä etukäteen ja syödä lounaalla seuraavana päivänä.
(2)
(403)
Ainesosat
Tulosta
1pktEsikeitettyjä linssejä, vihreitä
3kplValkosipulinkynttä
1kplPorkkana, iso
2nippuaParsakaalta
1tlChilihiutaleita
1tlInkivääriä, tuoretta
Öljyä paistamiseen
Kastike
1tlSeesamiöljyä
1,5rklSoijaa
0,5kplSitruunan mehu
Lisäksi
Ituja
Tuoreita yrttejä, basilikaa, minttua, korianteria, lehtipersiljaa
Riisiä tai nuudeleita
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pääruoat
Erikoisruokavalio
Gluteeniton
Kananmunaton
Laktoositon
Maidoton
Kausi
Arkiruoka
Kesä
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
Alle 30 min
Valmistustapa
Paistettu
Tee näin:
  1. Silppua valkosipuli, porkkana, inkivääri ja parsakaali.
  2. Laita riisi tai nuudelit keittymään.
  3. Lisää hieman ruokaöljyä pannulle ja lämmitä se keskilämmölle.
  4. Lisää valkosipuli, porkkana, parsakaali, chilihiutaleet ja inkivääri.
  5. Valuta linssit ja lisää ne pannulle.
  6. Lisää pannulle seesamiöljy, soija, sitruunamehu ja mustapippuri.
  7. Sekoita ja paista miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
  8. Annostele valmis riisi kulhoon, lisää linssi-kasvissekoitus.
  9. Koristele iduilla ja tuoreilla yrteillä.
  10. Voit halutessasi lisätä annokseen vielä maun mukaan soijaa ja sitruunamehua.
AP
Kokkisi oli:Anne PfitznerSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(2)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.