Valkosipulileipä ja jugurttikastike
Helppo ja nopea alkupalaksi tai naposteluun. Sopii myös loistavasti lisukkeena tapaspöytään!

Ainesosat
| 16viipaletta | Patonkia |
| 200g | Turkkilainen jugurtti |
| 3kpl | Valkosipulikynsi |
| 200g | Närpiön Vihanneksen kurkku |
| 1tl | Suola |
| 0,5tl | Mustapippuri |
| 0,5dl | Oliiviöljy |
Annosta
Kategoriat
| Ruokalaji | Naposteluruoka Leipä Lisukkeet Välipalat Alkupalat |
| Erikoisruokavalio | Laktoositon |
| Kategoria | Resepti |
| Tuoteosastot | Kurkut |
| Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
| Valmistusaika | Alle 30 min |
| Valmistustapa | Paistettu |
Tee näin:
- Sekoita kulhossa jugurtti, raastettu kurkku, suola, mustapippuri ja yksi valkosipulinkynsi raastettuna hienoksi.
- Kuumenna paistinpannu.
- Lisää pannulle oliiviöljyä ja viipaloituja valkosipulinpaloja.
- Paista leipäsiivut rapeaksi pannulla.
- Dippaile jugurtin kanssa.
Uusia ideoita. Uusia makuja. Reseptit, joita et halua ohittaa.
Löydä makuja, jotka yllättävät - kasvisreseptejä ja kauden vinkkejä, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa. Kaksi kertaa kuussa, suoraan sähköpostiisi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.







