Kasvisreseptit

Vardagsgryta

En gryta gjord på bönor eller linser samt inhemska rotsaker.
(0)
(112)
Ainesosat
Tulosta
1mskVegetabilisk olja (olivolja)
1stLök, hackad
3stMorot, hackad
1,5lVatten
1skivaSkalad ingefära
4dlPärlgryn
1,5tskSalt
2dlBönor eller linser
1stPurjolök
2tskFärsk gräslök
2tskFärsk persilja
1tskPaprikapulver
1tskGurkmeja (pulver)
1-2dlNötter (tex cashew
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pääruoat
Erikoisruokavalio
Kananmunaton
Maidoton
Kausi
Arkiruoka
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
Alle 30 min
Valmistustapa
Voidaan esivalmistella
Keitetty
Tee näin:
  1. Hantera bönorna/linserna enligt instruktioner (blötlägg, koka, tillred)
  2. Bryn löken och morötterna i en kastrull med olja och tillsätt vatten.
  3. Då vattnet kokar, tillsätt ingefära och grynen. Låt koka och tillsätt salt och de andra ingredienserna.
  4. Koka enligt grynens kokningstid.
  5. Ingefäraskivan kan lämnas oäten då kommer emot på tallriken.
AN
Kokkisi oli:Aerikkala NikiSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.