Vegebowl
Tarjoile kasvisten, tuoreiden itujen, merilevän, seesaminsiementen ja soijan kanssa.

Sushiriisiä | |
Sushiriisietikka | |
Miriniä | |
Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa | |
Närpiön Vihanneksen chiliä, punainen | |
Punakaalia | |
Avokadoa | |
Norilevyä | |
Wakame merilevä | |
Soijaa | |
Korianteria | |
Seesaminsiemeniä |
- Mittaa sushiriisi siivilään.
- Huuhtele riisiä kylmällä vedellä.
- Laita sushiriisi kylmään veteen likoamaan tunniksi.
- Turvota wakame merilevä kuumassa vedessä.
- Valuta vesi pois ja marinoi wakame soijalla.
- Suikaloi punakaali, punainen chili ja suippopaprika.
- Leikkaa saksilla norilevyt pienemmiksi neliöiksi.
- Halkaise avokadot, poista kivet, kaavi hedelmäliha pois ja siivuta.
- Valuta sushiriisi siivilässä ja huuhtele vielä hetki kylmällä vedellä.
- Mittaa kattilaan 1,5 litraa vettä.
- Lisää riisi kattilaan.
- Lähde lämmittämään miedolla lämmöllä.
- Keitä riisi kypsäksi, jättäen hieman purutuntumaa.
- Valuta tarvittaessa ylimääräinen vesi pois.
- Mausta riisi mirinillä ja riisiviinietikalla.
- Tarjoile kasvisten, tuoreiden itujen, merilevän, seesaminsiementen ja soijan kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.