Vihannesmuhennos soijasuikaleilla

Ainesosat
200g | Soijasuikaleita, kuivattuja |
800g | perunaa |
300g | Porkkanaa |
300g | Naurista |
200g | Palsternakkaa |
100g | Keltasipulia |
100g | Purjoa |
1kpl | Kukkakaali |
1kpl | Parsakaali, pieni |
100g | Herneitä |
100g | Valkoisia papuja |
1tl | Currymaustetta |
2dl | Kermaa |
Persiljaa | |
Tilliä | |
Maustepippuria | |
Suolaa | |
Valkopippuria | |
Kasvislientä | |
Vettä | |
Maizena maissitärkkelys |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pääruoat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton |
Kausi | Arkiruoka Kesä Satokausi |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistustapa | Keitetty |
Tee näin:
- Valmistele soijasuikaleen pakkauksen ohjeitten mukaan.
- Kuori ja kuutioi perunat ja juurekset sekä muut vihannekset.
- Kuori ja hienonna sipuli, suikaloi purjo.
- Laita vihannekset, perunat, sipuli ja purjo kattilaan ja lisää kasvisliemi ja maustepippuri.
- Anna kiehua niin kauan että perunat ovat kypsät.
- Lisää kukkakaali, parsakaali, herneet, pavut ja hienonnetut yrtit. Lisää myös soijasuikaleet ja curry.
- Kaada sekaan kerma ja anna kiehua hiljalleen hetken.
- Suurusta maizenalla saadaksesi hienomman muhennoksen.
- Mausta suolalla ja valkopippurilla.
- Anna muhennoksen seistä vetäytymässä hetken ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.