Gluteeniton banaanileipä suklaalla
Mehukas ja makea banaanileipä sille joka rakastaa suklaata! Syö välipalaksi tai iltapäiväkahvin kanssa.
1dl | Gluteenittomia kauraryynejä |
1dl | Kaurajauhoja |
3dl | Mantelijauhoja |
2tl | Leivinjauhoja |
0tl | Suolaa |
3kpl | Kypsää banaania, n 3dl sosetta |
1rlk | Hunajaa |
2kpl | Kananmunaa |
1dl | Kauramaitoa |
90g | Tummaa suklaata |
1kpl | Kypsä banaani koristeluun |
- Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen
- Sekoita kaikki kuivat ainekset kulhoon.
- Soseuta banaani ja lisää jauhosekoitukseen yhdessä kananmunan ja maidon kanssa.
- Pienennä suklaa ja lisää taikinaan.
- Sekoita hyvin, taikinan kuuluu olla tahmea.
- Peitä leipävuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan.
- Leikkaa banaani kahteen osaan (pituudeltaan) ja paina se leivän päälle kevyesti
- Paista uunin keskitasolla 35 minuuttia.
- Anna leivän jäähtyä ja leikkaa se.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.