Gluteeniton banaanileipä suklaalla
Mehukas ja makea banaanileipä sille joka rakastaa suklaata! Syö välipalaksi tai iltapäiväkahvin kanssa.

1dl | Gluteenittomia kauraryynejä |
1dl | Kaurajauhoja |
3dl | Mantelijauhoja |
2tl | Leivinjauhoja |
0tl | Suolaa |
3kpl | Kypsää banaania, n 3dl sosetta |
1 | Hunajaa |
2kpl | Kananmunaa |
1dl | Kauramaitoa |
90g | Tummaa suklaata |
1kpl | Kypsä banaani koristeluun |
- Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen
- Sekoita kaikki kuivat ainekset kulhoon.
- Soseuta banaani ja lisää jauhosekoitukseen yhdessä kananmunan ja maidon kanssa.
- Pienennä suklaa ja lisää taikinaan.
- Sekoita hyvin, taikinan kuuluu olla tahmea.
- Peitä leipävuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan.
- Leikkaa banaani kahteen osaan (pituudeltaan) ja paina se leivän päälle kevyesti
- Paista uunin keskitasolla 35 minuuttia.
- Anna leivän jäähtyä ja leikkaa se.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.