Päärynäpiirakka
Tarjoile vaikka vaniljakastikkeen kanssa.

6kpl | Päärynää |
200g | Sokeria |
100g | Voita |
1kpl | Murotaikinapohja |
- Lämmitä uuni 175 asteeseen.
- Kuumenna paistinpannu.
- Lisää puolet sokerista pannulle.
- Lisää loput, kun sokeri on sulanut pannulla.
- Karamellisoi sokeri.
- Lisää joukkoon voi.
- Lisää joukkoon päärynät ja karamellisoi.
- Painele murotaikina piirakkavuokaan.
- Töki haarukalla reikiä pohjaan.
- Esipaista uunissa 10 minuuttia.
- Nostele pohjan päälle karamellisoidut päärynät ja valuta karamelli päälle.
- Kypsennä loppuun uunissa 15-20 minuuttia.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.