Kasvisreseptit

Lämmin bataatti- ja kvinoasalaatti

Lämmin bataatti- ja kvinoasalaatti kirsikkatomaateilla & fetajuustolla, joka sopii täydellisesti lounaaksi tai lämpimän aterian lisukkeeksi.
(0)
Tulosta
400gBataattia
1tlOliiviöljyä
1tlTimjamia
0,5tlSuolaa
1dlKvinoa
2dlVettä
1kplKeltainen sipuli
2kplValkosipulinkynsiä
1kplKesäkurpitsa (á 200g)
1dlAuringonkuivattuja tomaatteja öljyssä
1tlSuolaa
1Mustapippuria
70gRukolaa
200gNärpiön Vihanneksen kirsikkatomaattia
200gFetajuustoa
  1. Lämmitä ilmakiertouuni 175 asteeseen.
  2. Kuori ja kuutioi bataatti ja paahda uunissa n. 30 minuuttia.
  3. Huuhtele kvinoa lämpimässä vedessä.
  4. Laita kattilaan jossa kiehuvaa vettä ja keitä kannen alla n 10 minuuttia.
  5. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
  6. Ruskista öljyssä paistinpannulla.
  7. Huuhtele kesäkurpitsa ja paloittele.
  8. Lisää paistinpannuun ja paista kunnes hiukan pehmeä.
  9. Kaada valmiiksi keitetty kvinoa paistinpannuun yhdessä auringonkuivattujen tomaattien kanssa.
  10. Sekoita ja mausta suolalla ja pippurilla.
  11. Huuhtele rukola ja kirsikkatomaatit ja laita ison kulhoon.
  12. Ota bataatti uunista ja laita kulhoon kvinoa- ja kesäkurpitsasekoitukseen.
  13. Sekoita salaatti.
  14. Murusta fetajuusto ja ripottele salaatin päälle
  15. Viimeistele chilihiutaleilla.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.