Erilainen tomaatti-mozzarellasalaatti
Hans Välimäen erilainen tomaatti-mozzarellasalaatti joka tarjoillaan joko lämpimänä tai kylmänä.

200g | Erivärisiä #SNÄXI helmitomaatteja |
200g | Närpiön kirsikkatomaatteja |
3kpl | Salottisipulia kuorittuina ja hienoksi leikattuina |
1kpl | Valkosipulinkynsi kuorittuna ja hienonnettuna |
1rkl | Valkoviinietikkaa |
0,5rkl | Sokeria |
0,5tl | Suolaa |
Mustapippuria myllystä | |
1dl | Oliiviöljyä |
2kuulaa | Hyvää mozzarellaa |
1nippu | Basilikaa |
1nippu | Rukolaa |
- Yhdistä sipuli, valkosipuli, etikka, sokeri ja oliiviöljy kattilaan.
- Kuumenna ja keitä miedolla lämmöllä, kunnes sipulit ovat pehmentyneet.
- Tarkista maku ja mausta suolalla ja pippurilla, lisää tomaatit, lämmitä uudelleen ja anna maustua hetki.
- Tarjoile lämpimänä tai kylmänä mozzarellan kanssa ja viimeistele annos basilikalla ja rucolalla.
- Hyvä leipä sopii tähän annokseen kyytipojaksi!!
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.