Kasvisreseptit

Punakaali-merileväsalaattia ja fenkolivarsia

Erikoisen kuuloinen yhdistelmä joka yllättää helppotekoisuudellaan seka maullaan. Kuvassa dulse- nimistä levää mutta kaikki levät käyvät – makusi, ja saatavuuden mukaan.
(0)
Tulosta
Kaali
0,5kplPunakaali
1tlMerisuolaa
2tlFenkolin siemeniä
Mustapippuria myllystä
Salaatin kastike (vinegretti)
2rklDijon-sinappia
4rklSitruunamehua
1dlOliiviöljyä
0,5dlAuringonkukkaöljyä
0,5kplValkosipulinkynsi, murskattuna
Merisuolaa
Mustapippuria myllystä
  1. Aja kaali keittiömandoliinilla ohuen ohueksi.
  2. Sekoita salaatinkastike.
  3. Sekoita kaali ja muuta ainekset isossa astiassa ja lisää joukkoon saalaatinkastike.
  4. Laita levä kylmään veteen liottumaan kunnes mehevää.
  5. Sekoita kaikki ainekset laakeassa astiassa ja nostele tarjoilukulhoihin
  6. Tarjoa annos puikolla syötynä – näin saat kokemukseen lisää eksotiikkaa.
ST
:Sami Tallberg
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.