Kasvisreseptit

Bataatti-kookoskeittoa ja marinoituja kikherneitä

Nyt alkaa vesi valumaan kieleltä, kermaisaa lämmintä keittoa ja puruvastuksena kikherneitä. Eihän tätä voi olla kokeilematta. Perheelle illalliseksi tai vieraille alkupalaksi, vaihtoehdot ovat runsaat ja laajat. Keitto on todella mahtava vaihtoehto vaikka moneksi päivää, helppo lämmittää ja ottaa mukaan vaikka töihin lounaaksi.
(0)
(14)
Tulosta
Bataatti-kookoskeitto:
1kgBataatti
2rklRypsiöljy
3kplKeltasipuli
1kplNärpiön Vihanneksen punainen chili
2kplValkosipulinkynsi
400gKookoskerma
Marinoidut kikherneet:
300gKypsiä kikherneitä
200gNärpiön Vihanneksen dunne
1ruukkuTuore korianteri
1kplLimen mehu
Suola
Sokeri
Rouhittu mustapippuri
  1. Bataatti-kookoskeitto:
  2. Kuori ja pilko bataatit.
  3. Kuumenna iso kattila.
  4. Lisää kattilaan öljy, hienonnetut sipulit, hienonnetut valkosipulit ja bataatit.
  5. Kuullota pari minuuttia.
  6. Lisää joukkoon kookoskerma.
  7. Lisää joukkoon vettä niin, että kasvikset peittyvät.
  8. Hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.
  9. Soseuta keitto.
  10. Marinoidut kikherneet:
  11. Valmista seuraavaksi marinoidut kikherneet.
  12. Sekoita kulhossa kikherneet, pilkotut tomaatit, tuore korinateri ja limenmehu.
  13. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  14. Mausta keitto suolalla.
  15. Tarjoile.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.