Kasvisreseptit

Fetapiirakka

Tarjoile tuoreen salaatin kanssa!
(0)
Tulosta
1kplValmista suolaista piirakkataikinaa
200gFetajuustoa
250gParsakaalia, nuppuja
200gNärpiön Vihanneksen Dunne tomaattia
2rklTuoretta oreganoa hienonnettuna
2dlRuokakermaa
2kplKananmunaa
1tlSuolaa
1mmMustapippuria
Rypsiöljyä, pohjan voiteluun
  1. Voitele rypsiöljyllä piirakkavuoka.
  2. Kauli taikina ohueksi kahden leivinpaperin välissä.
  3. Painele piirakkavuokaan.
  4. Valmista munakermaseos.
  5. Kaada kerma astiaan ja riko kananmunat joukkoon.
  6. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla.
  7. Ripottele piirakkavuokaan parsakaalin nuppuja ja tomaatteja.
  8. Murustele fetajuusto kasvisten päälle.
  9. Kaada munakermaseos piirakkavuokaan.
  10. Paista 160 C asteisessa uunissa30-45 minuuttia.
  11. Kunnes piirakka on kauniin ruskea.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.