Crema Catalana

5dl | Kuohukermaa |
2dl | Täysmaitoa |
2kpl | Appelsiineja |
3kpl | Kanelitankoja |
3rkl | Maizena |
4kpl | Kananmunankeltuaista |
Ruokosokeria |
- Mittaa kattilaan kerma, sokeri, kanelitangot ja1 dl maidosta.
- Sekoita toisessa astiassa 1 dl maitoa jamaizena.
- Raasta appelsiinien kuori kattilaan.
- Kiehauta seos ja lisää joukkoon ohuena nauhanamaizena-maitoseos.
- Keitä hetki koko ajan sekoittaen.
- Ota liedeltä sivuun ja lisää keltuaiset kokoajan sekoittaen.
- Anna jäähtyä.
- Laita vanukasta kippoihin.
- Ripottele päälle ruokosokeria.
- Karamellisoi ruokosokeri kaasupolttimella.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.