Kasvisreseptit

Gratinoitu burrito

Vege a la Mexico, lisää kotimaista chiliä saadaksesi tulisemman täytteen.
(0)
Tulosta
1kplNärpiön Vihanneksen Suippopaprikaa
1kplKeltasipuli
0,5kplSolo valkosipuli
2rklTomaattipyrettä
1tlHarissaa
2rklRypsiöljyä
230gEsikeitettyjä kidneypapuja
150gSäilyke maissia
5kplKotimaista tomaattia
0,5ruohosipulia
8kplMaissi- tai vehnätortillaa
50gCrème Fraiche
100gRaastettua juustoa
50kplNachosipsejä, murskattuja
  1. Hienonna paprika, sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuullota rypsiöljyssä tomaattipyreen ja harissapastan kanssa.
  3. Kaada vesi pavuista ja maissista siivilällä, kuullota mukaan ja lisää karkeasti leikatut tomaatit ja ruohosipulit.
  4. Anna kiehua hiljalleen paksuksi täytteeksi, noin 10-15 minuuttia.
  5. Täytä tortillat täytteellä, rullaa yhteen ja laita uunivuokaan, käytä tarvittaessa grillitikkuja tai cocktailtikkuja saadaksesi tortillat pysymään kiinni.
  6. Sivellä tortillat yläpuolelta creme fraichillä, ripottele päälle juustoraaste ja murskatut nachosipsit.
  7. Gratinoi 225 asteisessa uunissa n 12-15 minuuttia jotta burritokset saavat väriä.
  8. Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.