Kasvisreseptit

Hedelmäpavlova

Tarjoile tuoreiden hedelmien ja kermavaahdon kanssa.
(0)
Tulosta
200gKananmunanvalkuainen
200gSirosokeria
200gTomusokeria
1kplMango, kypsä
4kplPassionhedelmien siemenet
200gViinirypäleitä
2dlKuohukermaa
  1. Lämmitä uuni 100 asteeseen.
  2. Laita puhtaaseen metallikulhoon valkuainen.
  3. Ala vaahdottamaan sähkövatkaimella.
  4. Vatkaa kovaksi vaahdoksi.
  5. Lisää joukkoon tomusokeri ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.
  6. Levitä leivinpaperoidulle uunipellille neljä pyöreää levyä.
  7. Kuivaa uunissa noin tunti, tai kunnes levyt irtoavat leivinpaperilta.
  8. Vaahdota kerma vaahdoksi.
  9. Tarjoile tuoreiden hedelmien ja kermavaahdon kanssa.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.