Helpot papupyörykät
Papupyörykät sopivat mainiosti lounaaksi.

2prk | Esikeitettyjä papuja (musta- ja kidneypapuja) |
3rkl | Oliiviöljyä |
1rkl | Sitruunamehua |
4kpl | Iso valkosipulinkynttä |
1tl | kuivattua basilikaa |
1tl | Chilijauhetta |
1tl | Kuivattua rosmariinia |
Dippikastike | |
1dl | Turkkilaista jogurttia |
1dl | Kermaviiliä |
1tl | Dijon-sinappia |
Sitruunamehua | |
kuivattua basilikaa | |
Mustapippuria myllystä |
- Tee ensin dippikastike maustumaan jääkaappiin.
- Huuhtele esikeitetyt pavut huolellisesti.
- Lisää kaikki papupyöryköiden ainekset blenderiin tai sauvasekoittimen kulhoon, surauta melko tasaiseksi tahnaksi.
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Pyörittele taikinasta pieniä pyöryköitä.
- Paahda pyöryköitä uunissa n. 10 minuuttia.
- Tarjoile dipin ja haluamiesi härpäkkeiden kera.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.