Kasvisreseptit

Helpot papupyörykät

Papupyörykät sopivat mainiosti lounaaksi.
(0)
(1143)
Tulosta
2prkEsikeitettyjä papuja (musta- ja kidneypapuja)
3rklOliiviöljyä
1rklSitruunamehua
4kplIso valkosipulinkynttä
1tlkuivattua basilikaa
1tlChilijauhetta
1tlKuivattua rosmariinia
Dippikastike
1dlTurkkilaista jogurttia
1dlKermaviiliä
1tlDijon-sinappia
Sitruunamehua
kuivattua basilikaa
Mustapippuria myllystä
  1. Tee ensin dippikastike maustumaan jääkaappiin.
  2. Huuhtele esikeitetyt pavut huolellisesti.
  3. Lisää kaikki papupyöryköiden ainekset blenderiin tai sauvasekoittimen kulhoon, surauta melko tasaiseksi tahnaksi.
  4. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  5. Pyörittele taikinasta pieniä pyöryköitä.
  6. Paahda pyöryköitä uunissa n. 10 minuuttia.
  7. Tarjoile dipin ja haluamiesi härpäkkeiden kera.
AP
:Anne Pfitzner
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.