Kasvisreseptit

Intialainen kukkakaali-riisivuoka

Tämän vuokaruoan jekku on mausteissa, joita on runsaasti, ei kuitenkaan liikaa. Ruoan voi rikastaa melkeinpä millä tahansa proteiinipitoisella, kuten härkiksellä. Annos kruunataan paahdetuilla cashewpähkinöillä, tuoreella korianterilla ja nokareella kasvipohjaista ranskankermaa.
(0)
Tulosta
1Sipuli
3Valkosipulinkynttä
3perunaa
1Kukkakaali
2rklÖljyä
Suolaa
6dlKasvislientä
2rklPunaista currytahnaa
1kurkumaa
1rklSinapinsiemeniä
1rklgaram masalaa
1tlSuolaa
2dlBasmatiriisiä
1härkistä (indian curry)
Öljyä paistamiseen
cashewpähkinöitä
tuoretta korianteria
kaurapohjaista ranskankermaa
  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  3. Kuori ja kuutioi perunat, paloittele kukkakaali suupalan kokoisiksi paloiksi.
  4. Lisää sekaan öljy ja mausta ripauksella suolaa.
  5. Levitä kasvikset suureen öljyttyyn uunivuokaan.
  6. Paahda kasviksia noin 20 minuuttia, kunnes ne hieman pehmenevät.
  7. Kuumenna kasvisliemi kattilassa kiehuvaksi.
  8. Sekoita joukkoon mausteet.
  9. Ota vuoka pois uunista ja laske lämpötila 200 asteeseen.
  10. Lisää riisi ja kasvisliemi kasvisten sekaan vuokaan.
  11. Nosta vuoka uuniin vielä noin 30-40 minuutiksi.
  12. Paahda pähkinät kuivalla paistinpannulla, siirrä syrjään odottamaan.
  13. Paista härkis öljyssä.
  14. Ota vuoka pois uunista.
  15. Lisää päälle korianteri, pähkinät ja paistettu härkis.
  16. Tarjoile ruoka kaurafraichen kanssa.
v-
:vegeviettelys -blogi
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.