Kalaton kalakeitto
Kalakeitto ilman kalaa! Keitto saa kuitenkin paljon perinteisestä maustaan tuoreista yrteistä ja sitruunasta. Laita päälle cavi-artia sekä hieno silputtua nori merilevää niin keitto saa pehmeän ja miellyttävän merellisen maun.

Keitto | |
400g | perunaa |
200g | Porkkanaa |
200g | Palsternakkaa |
100g | Purjoa, 10cm pala |
100g | Selleri |
100g | Fenkolia |
Kuori 1 sitruunasta | |
1l | Vettä |
2kpl | Liemikuutiota |
0,5ruukkua | ruohosipulia |
1nippu | Tilliä |
3dl | Ruokakermaa, 15% |
Suolaa, mustapippuria | |
Tarjoiluun | |
Cavi-art | |
Sushi noria |
- Kuori ja pese juurekset.
- Leikkaa perunat, palsternakka ja selleri karkeiksi paloiksi.
- Leikkaa porkkana ja purjo kolikoiksi sekä hienonna fenkoli.
- Hauduta kaikki paitsi tilli, ruohosipuli sekä kerma 25-30 minuuttia kunnes juurekset ovat pehmenneet.
- Lisää hienonnettu ruohosipuli, tilli sekä kerma ja kuumenna kiehuvaksi.
- Tarjoile yhdessä hienoksi silputun norin sekä nokareellisen cavi-artia kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.