Kasvisreseptit

Vegaaninen Borsjtj

Borsjtj on punajuuripohjainen keitto, joka usein yhdistetään Itä Eurooppaan ja sitä on monessa eri versiossa. Tämä resepti on täysin vegaaninen, jos tarjoilet keiton esim nokareella vegaanista majoneesia.
(0)
Tulosta
400Punajuurta
300Porkkanaa
300gperunaa
200gpalsternakka
1kplKeltasipuli
1kplSolovalkosipuli
40gPurjoa
150gValkokaalia
2kplLiemikuutiota
3kplLaakerinlehteä
0,5tlSuolaa
Mustapippuria, rouhittua
Tarjoiluun
1-2rklEtikkaa
10gPersiljaa, tuoretta
Vegaaninen majoneesi
  1. Kuori juurekset ja leikkaa paloiksi.
  2. Kuori ja hienonna valkosipuli sekä keltasipuli.
  3. Tee purjoon viilto ja pese se hyvin.
  4. Leikkaa valkokaali suikaleiksi.
  5. Laita kaikki nämä ainekset 2-3 litran kattilaan ja täytä vedellä niin että vihannekset peittyvät.
  6. Lisää liemikuutiot, laakerinlehdet, suola ja pippuri.
  7. Kiehauta ja anna porista n 30 minuuttia.
  8. Tarjoiluun:
  9. Lisää etikkaa oman maun mukaan, keitossa tulee olla selvä happoisuus.
  10. Hienonna persilja ja lisää myös se keittoon.
  11. Tarjoile nokareella vegaanista majoneesia keittolautasella.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.