Kasvisreseptit

Karpaloita lakritsi-kolakastikkeella ja kaurakermalla

Hapokkaat karpalot makealla lakritsi-kolakastikkeella tehtynä tuoreista taateleista ja kuohutetusta kaurakermasta.
(0)
Tulosta
10kplTuoreita taateleita
1,5dlKermaista kookosmaitoa
1tlRaakalakritsijauhetta
50mlKaurakermaa, tai tavallista kuohukermaa
2tlHunajaa
2dlPakastettuja karpaloita
Kanelia päälle
  1. Ota taateleista siemenet ja sekoita yhdessä kookosmaidon kanssa tehokkaassa sekoittimessa tai käytä sauvasekoitinta.
  2. Voi kestää hetken ennen kuin sinulla on sileä kastike.
  3. Lisää raakalakritsijauhe ja sekoita.
  4. Aseta jääkaappiin.
  5. Vatkaa kaurakerma ja hunaja sähkövatkaimella.
  6. Toimii myös tavallisella kermalla.
  7. Annostele 1 rlk karpaloita tarjoilulaseihin.
  8. Laita päälle nokare kermaa.
  9. Jatka lisäämällä 2-3 rkl kolakastiketta ja päätä isompaan nokareeseen kermaa ja päälle vielä vähän kanelia.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.