Kasvisreseptit

Kesäkeitto

Kesäkeittoa kannattaa tehdä iso satsi koska maku vain paranee säilyttäessä seuraavaan päivään.
(0)
(1329)
Ainesosat
Tulosta
800gPerunaa
300gPorkkanaa
300gNaurista
200gPalsternakkaa
100gPurjoa
1kplKukkakaali
1kplParsakaali
100gHerneistä
2dlKermaa
Persiljaa
Tilliä
Maustepippuria
Suolaa
Valkopippuria
Kasvislientä
Vettä
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Keitot
Erikoisruokavalio
Gluteeniton
Kananmunaton
Kausi
Arkiruoka
Kesä
Satokausi
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
Yli 60 min
Valmistustapa
Keitetty
Voidaan esivalmistella
Tee näin:
  1. Kuori ja kuutioi perunat, juurekset ja muut vihannekset.
  2. Kuori ja hienonna sipuli, suikaloi purjo.
  3. Laita vihannekset, peruna, sipuli ja purjo kattilaan ja lisää kasvisliemi ja maustepippuri.
  4. Kiehauta ja anna kiehua niin kauan että perunat kypsyvät. Lisää kukkakaali, parsakaali, herneet ja ne hienonnetut yrtit.
  5. Lisää myös kerma ja anna kiehua hiljalleen pienen hetken.
  6. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
  7. Anna seistä ja vetäytyä hetken ennen tarjoilua.
BH
Kokkisi oli:Björn HelsingSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.