Kikhernekeitto
Kikhernenuudelit on hyvä vaihtoehto klassisille nuudeleille, sitä paitsi todella proteiinirikkaita ja vegaanisia. Hyvä lisä kasvisruokavalioon!

palsternakka | |
porkkana | |
Purjo | |
Kesäkurpitsaa | |
Keltasipuli | |
Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa | |
Vettä | |
Kasvisliemikuutiota | |
Kikhernenuudeleita | |
Korianteria | |
Punainen chili | |
Suolaa ja pippuria |
- Kiehauta vesi liemikuutioiden kera.
- Kuri sillä aikaa porkkana ja palsternakka, leikkaa suikaleiksi.
- Leikkaa myös purjo, sipuli, paprika ja kesäkurpitsa suikaleiksi ja hienonna valkosipuli.
- Laita porkkana, palsternakka, valkosipuli ja sipuli kiehuvaan veteen ja hauduta n 5 min, lisää kikherneet sekä muut vihannekset paitsi korianteri ja chili.
- Keitä vielä 3-4 minuuttia.
- Mausta keitto suolalla ja pippurilla, lisää karkeaksi hakattu korianteri sekä hienonnettu chili valmiiseen keittoon.
- Tarjoile esim. hyvällä vaalealla leivällä.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.