Kikhernekeitto
Kikhernenuudelit on hyvä vaihtoehto klassisille nuudeleille, sitä paitsi todella proteiinirikkaita ja vegaanisia. Hyvä lisä kasvisruokavalioon!

palsternakka | |
porkkana | |
Purjo | |
Kesäkurpitsaa | |
Keltasipuli | |
Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa | |
Vettä | |
Kasvisliemikuutiota | |
Kikhernenuudeleita | |
Korianteria | |
Punainen chili | |
Suolaa ja pippuria |
- Kiehauta vesi liemikuutioiden kera.
- Kuri sillä aikaa porkkana ja palsternakka, leikkaa suikaleiksi.
- Leikkaa myös purjo, sipuli, paprika ja kesäkurpitsa suikaleiksi ja hienonna valkosipuli.
- Laita porkkana, palsternakka, valkosipuli ja sipuli kiehuvaan veteen ja hauduta n 5 min, lisää kikherneet sekä muut vihannekset paitsi korianteri ja chili.
- Keitä vielä 3-4 minuuttia.
- Mausta keitto suolalla ja pippurilla, lisää karkeaksi hakattu korianteri sekä hienonnettu chili valmiiseen keittoon.
- Tarjoile esim. hyvällä vaalealla leivällä.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.