Kasvisreseptit

Kukkakaalikeitto

Satokaudella kannattaa tehdä isompi satsi koska keittoa voi syödä monta päivää.
(0)
Tulosta
1kplKukkakaali
1kplKeltasipuli
2dlKermaa
Vihanneslientä
Suolaa
Pippuria
  1. Pilko kukkakaali pieniksi paloiksi, käytä myös varsi.
  2. Leikkaa sipuli pienempiin paloihin.
  3. Keitä kukkakaali ja sipuli n. 15 minuuttia kasvisliemessä.
  4. Aja sauvasekoittimella sileäksi, lisää kerma, suola ja pippuri ja anna kiehua n. 10 minuuttia lisää. Suurusta tarvittaessa maizenalla.
BH
:Björn Helsing
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.