Kukkakaalikeitto
Satokaudella kannattaa tehdä isompi satsi koska keittoa voi syödä monta päivää.

1kpl | Kukkakaali |
1kpl | Keltasipuli |
2dl | Kermaa |
Vihanneslientä | |
Suolaa | |
Pippuria |
- Pilko kukkakaali pieniksi paloiksi, käytä myös varsi.
- Leikkaa sipuli pienempiin paloihin.
- Keitä kukkakaali ja sipuli n. 15 minuuttia kasvisliemessä.
- Aja sauvasekoittimella sileäksi, lisää kerma, suola ja pippuri ja anna kiehua n. 10 minuuttia lisää. Suurusta tarvittaessa maizenalla.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.