Kukkakaalikeitto
Satokaudella kannattaa tehdä isompi satsi koska keittoa voi syödä monta päivää.

Ainesosat
| 1kpl | Kukkakaali |
| 1kpl | Keltasipuli |
| 2dl | Kermaa |
| Vihanneslientä | |
| Suolaa | |
| Pippuria |
Annosta
Kategoriat
| Ruokalaji | Keitot Pääruoat |
| Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton |
| Kausi | Arkiruoka Kesä Satokausi |
| Vaikeusaste | Helppo |
| Valmistusaika | 30-60 min |
| Valmistustapa | Keitetty |
Tee näin:
- Pilko kukkakaali pieniksi paloiksi, käytä myös varsi.
- Leikkaa sipuli pienempiin paloihin.
- Keitä kukkakaali ja sipuli n. 15 minuuttia kasvisliemessä.
- Aja sauvasekoittimella sileäksi, lisää kerma, suola ja pippuri ja anna kiehua n. 10 minuuttia lisää. Suurusta tarvittaessa maizenalla.
Uusia ideoita. Uusia makuja. Reseptit, joita et halua ohittaa.
Löydä makuja, jotka yllättävät - kasvisreseptejä ja kauden vinkkejä, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa. Kaksi kertaa kuussa, suoraan sähköpostiisi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.






