Kasvisreseptit

Lakritsilla ja chilillä maustettuja villisieniä ja tattaria

Tattari kypsyy nopeasti, on ravitsevaa ja täyttävää – yllättävän edullisen hintansa lisäksi. Sen maanläheinen maku sopii erinomaisesti villisieniruokiin.
(0)
(488)
Tulosta
Tattari
2dltattarisuurimoita
5dlKasvislientä
Merisuolaa
Mustapippuria myllystä
Sienet
400gvillisieniä (kuvassa kehnäsientä)
8rklAuringonkukkaöljyä
4kplValkosipulinkynttä
2tlTuoretta timjamia
Lakritsijauhetta
Chilihiutaleita
1dlValkoviiniä
2dlKasvislientä
1pssPakasteherneitä
  1. Tattari
  2. Keitä tattari merisuolavedessä 12 minuutin ajan, ota pois liedeltä ja jätä kypsymään kattilaan, kannen alle, ilman hellan lämpöä vartiksi.
  3. Sekoita joukkoon rakuuna ja mustapippuri.
  4. Sienet
  5. Murskaa valkosipuli ja hienonna timjami.
  6. Ruskista sienet öljyssä, kuumalla pannulla ja lisää mausteet. Laita hyvin pieni ripaus lakritsijauhetta.
  7. Anna kypsyä muutaman minuutin ja lisää joukkoon valkoviini.
  8. Anna kiehahtaa kasaan, selkeästi ja lisää joukkoon kasvislientä.
  9. Keitä taas kasaan kymmenisen minuuttia ja lisää joukkoon pakasteherneet.
  10. Anna kypsyä viitisen minuuttia ja tarjoa keitetyn tattarin kera.
ST
:Sami Tallberg
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.