Kasvisreseptit

Lingonkokta päron

Syran i lingonen och sötman i päronen blir en gudomlig efterrätt.
(0)
Tulosta
4stPäron, kärnfria
3mskRörsocker
1,5dlFrysta lingon
1tskVaniljsocker
1krmKanel
6dlVatten
  1. Skala päronen, lämna kvar skaftet. Skär botten rak på päronen så är det lättare att få dem att stå på tallriken sen.
  2. Placera päronen i en kastrull, häll på resten av ingredienserna. Låt päronen puttra ca 15 minuter, om päronen som du använder är väldigt omogna så låt koka några minuter extra, känn med en kniv när dom är helt mjuka.
  3. Lyft upp ur lagen och låt svalna några minuter innan servering.
  4. Servera med de kokta lingonen och glass, vaniljsås eller vispgrädde.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.