Luumupiirakka
Koristele tomusokerilla ja mintulla.

Ainesosat
| 5kpl | Voitaikinalevyä |
| 6kpl | Luumua |
| 2dl | Luumumarmeladia |
| 1dl | Tomusokeria |
| Tuoretta minttua |
Annosta
Kategoriat
| Ruokalaji | Piirakat Jälkiruoat Makeat leivonnaiset |
| Erikoisruokavalio | Gluteeniton Laktoositon |
| Kausi | Joulu Juhla |
| Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
| Valmistusaika | Alle 30 min |
| Valmistustapa | Uunissa |
Tee näin:
- Lämmitä uuni 200 asteiseksi.
- Levitä 4 kpl voitaikinalevyjä leivinpaperoituun uunivuokaan.
- Sivele luumumarmeladilla.
- Halkaise luumut ja poista kivi.
- Asettele luumut marmeladin päälle.
- Leikkaa yhdestä voitaikinalevystä koristeita luumujen väliin.
- Paista uunissa 20-25 minuuttia.
- Anna jäähtyä ja koristele tomusokerilla ja mintulla.
Uusia ideoita. Uusia makuja. Reseptit, joita et halua ohittaa.
Löydä makuja, jotka yllättävät - kasvisreseptejä ja kauden vinkkejä, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa. Kaksi kertaa kuussa, suoraan sähköpostiisi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.







