Kasvisreseptit

Marinoidut persikat

Täydellinen jälkiruoka illanviettoon kun se tulee tehdä etukäteen.
(0)
(364)
Tulosta
8kplPersikkaa
400gVettä
100gRuokosokeria
1kplKanelitanko
3kplRosmariinin oksaa
  1. Halkaise persikat ja poista kivi.
  2. Mittaa muut ainekset kattilaan.
  3. Kiehauta.
  4. Aseta persikan puolikkaat suljettavaan säilöntäastiaan.
  5. Kaada liemi päälle ja sulje purkki.
  6. Anna maustua vähintään yön yli.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Jaa Pinterestissäi
Jaa Whatsappissa
Jaa sähköpostilla
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.