Kasvisreseptit

Marinoidut persikat

Täydellinen jälkiruoka illanviettoon kun se tulee tehdä etukäteen.
(0)
(440)
Tulosta
8kplPersikkaa
400gVettä
100gRuokosokeria
1kplKanelitanko
3kplRosmariinin oksaa
  1. Halkaise persikat ja poista kivi.
  2. Mittaa muut ainekset kattilaan.
  3. Kiehauta.
  4. Aseta persikan puolikkaat suljettavaan säilöntäastiaan.
  5. Kaada liemi päälle ja sulje purkki.
  6. Anna maustua vähintään yön yli.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.