Kasvisreseptit

Mustikkakeitto

Mustikkakeitto aidolla vaniljalla. Tarjoile kuumana vaniljajäätelön kanssa.
(0)
(1346)
Tulosta
6dlVettä
6dlMustikoita
3rklSokeria
1kplVaniljatanko
1mmSuolaa
Suurus:
2rklMaissitärkkelystä
4rklVettä
  1. Keitä 6 dl vettä, lisää sokeri, vaniljatanko ja suola.
  2. Anna kiehua 3-4 minuuttia.
  3. Lisää mustikat, kiehauta.
  4. Sekoita maissitärkkelys ja vesi, sekoita hyvin, kaada seos mustikkakeittoon ja anna kiehua hetken.
  5. Keiton voi hyvin ottaa mukaan kuumana termoksessa tai kylmänä, sitä voi hyvin nauttia aamupalaksi tai jopa jälkiruoaksi jäätelön kera.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Jaa Pinterestissäi
Jaa Whatsappissa
Jaa sähköpostilla
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.