Nicecream vadelmilla ja lakritsalla
Ehkä helpoin tapa tehdä raikas jäätelö: Nicecream! Jäätelön pohja on pakastettu banaani, joten jos sinulla on banaaneja, jotka alkavat olemaan ylikypsiä niin leikkaa paloiksi ja laita pakastepussissa pakastimeen. Nopeasti väännät jäätelön, jonka maun voi vaihdella esim. valkosuklaalla, mangolla, app
300g | Banaania, pakastettuja |
100g | Lakritsia |
150g | Vadelmia, kotimaisia, pakastettuja |
1/2 sitruunan mehu |
- Leikkaa banaani paloiksi, laita pakastimeen 3-4 tunniksi.
- Sekoita kaikki tehosekoittimessa, pitkään niin että sekoitus saa jäätelön koostumuksen.
- Tarjoile mielellään puolijäisien vadelmien ja tuoreiden lakritsipalojen kanssa.
- Jäätelöä ei voi säilyttää pakastimessa vaan se tulee nauttia heti.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.