Oliivitapenade
Maistuva tahna oliiveilla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla sopii hyvin esimerkiksi lisukkeeksi sekä vihanneksille tai suolakekseille.

Ainesosat
3dl | Siemenettömiä kalimata oliiveja (n 170 g nesteetön paino) |
3dl | Siemenettömiä vihreitä oliiveja (ca 170 g nesteetön paino) |
1dl | Aurinkokuivattuja tomaatteja |
2rkl | Sitruunamehua |
1rkl | Oliiviöljyä |
2kpl | Valkosipulinkynttä |
1kpl | Närpiön Vihanneksen Kurkkua |
3kpl | Porkkanoita |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Lisukkeet Naposteluruoka |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon Maidoton Vegaaninen |
Kausi | Arkiruoka BBQ Halloween Joulu Juhla Kesä Satokausi Vappu |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | Alle 15 min |
Valmistustapa | Miksaamalla |
Tee näin:
- Sekoita oliivit, aurinkokuivatut tomaatit, sitruunamehu, oliiviöljy ja valkosipuli tehosekottimessa tai sauvasekoittimella.
- Laita kulhoon.
- Huuhtele kurkku ja kuori porkkanat ja leikkaa sauvoiksi.
- Tarjoile oliivisekoitus vihanneksien kera snackseinä tai lisukkeena naposteluruokiin.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.