Kasvisreseptit

Paahdettu valkosipuli-fetapasta

Ovatko vihannekset ja sipulisi nuokkuneet jo jonkin aikaa pöydällä mutta et tiedä mitä niistä keksisit tehdä? Tässä kokeiluarvoinen resepti johon soveltuu niin suoraan kaupasta tuodut kuin muutaman päivän odottaneet vihannekset. Kulhollinen täyttävää, runsaanmakuista ja ihanaa ruokaa! Käyttämällä gluteenitonta spagettia saat ateriasta gluteenittoman.
(0)
(82)
Tulosta
400gSpagetti
300gFetajuusto
3kplNärpiön Vihanneksen suippopaprika
1rasiaNärpiön Vihanneksen dunne tomaatti
2kplKeltasipulia
4kplKuoripäällisiä yksikyntisiä valkosipuleita
2rklOliiviöljy
1tlSuola
Tarjoilua varten:
Tuoreita yrttejä (basilika esim.)
Parmesanjuusto
Rouhittu mustapippui
  1. Aloita laittamalla fetajuusto, pilkotut suippopaprikat, Dunne tomaatit, viipaloitu keltasipulit ja valkosipulit uunin kestävään vuokaan.
  2. Lisää vuokaan oliiviöljyä ja suolaa.
  3. Pyörittele tasaiseksi.
  4. Paahda 30 minuuttia uunissa, kunnes valkosipulit ovat pehmenneet.
  5. Keitä spagetti paketin ohjeiden mukaan.
  6. Puristele valkosipuleiden sisus ulos ja sekoita uunivuoan ainesosat tasaiseksi.
  7. Sekoita feta-paprika tahna spagetin joukkoon.
  8. Tarjoile parmesaanijuuston ja tuoreiden yrttien kanssa.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.