Paprika-currykeitto
Lämmittävä keitto niin juhlaan kuin arkeen.

2kpl | Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa |
1kpl | Kukkakaali, nuput irrotettuna |
4kpl | Kiinteää perunaa, kuorittuna ja leikattuna |
2kpl | Keltasipuli, suikaloituna |
2rkl | Punainen currytahna |
0,5dl | Rypsiöljy |
1ruukku | Lehtipersiljaa, hienonnettuna |
2dl | Kookosmaito |
1kpl | Lime |
Suolaa | |
Sokeria | |
Vettä |
- Laita iso kattila lämpiämään hellalle.
- Laita rypsiöljy ja currytahna kattilaan.
- Freesaa 1 minuutti.
- Lisää pilkotut kasvikset joukkoon ja freesaa vielä minuutti.
- Lisää vettä niin, että kasvikset peittyvät.
- Hauduta miedolla lämmöllä kasvikset kypsäksi.
- Lisää lopuksi kookosmaito ja lehtipersilja.
- Purista joukkoon yhden limen mehu.
- Mausta suolalla ja sokerilla.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.