Paprika-Maissikeitto
Paprika-maissikeitto paahdetulla cheddarilla
Keitto | |
3kpl | Paprikaa, keltaista |
2kpl | Keltasipulia |
2dl | Maissia |
2kpl | Solo valkosipulia |
0,5dl | Öljyä |
5dl | Vettä |
2kpl | Kasvisliemikuutiota |
2dl | Ruokakermaa |
Suolaa, mustapippuria | |
Paahdettu cheddar | |
100g | Cheddar juustoa, kypsennettyä |
- Keitto
- Leikkaa paprika, sipuli sekä valkosipuli paloiksi.
- Ruskista kaikki vihannekset kattilassa, kaada päälle vesi sekä liemikuutio.
- Anna kiehua kannen alla 10 minuuttia, kaada sekaan ruokakerma ja anna sen kiehahtaa.
- Käytä sauvasekoitinta saadaksesi keitosta sileän.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Tarjoile paahdetun cheddarin sekä hyvän öljyn kera jota voi lorauttaa päälle.
- Paahdettu cheddar
- Raasta karkeasti.
- Levitä pienemmälle uunipellille (20x30 cm) ja paahda 250 asteisessa uuni 5 min.
- Anna jäähtyä ja murskaa pienemiksi paloiksi.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.