Parsakaalikeitto valkoisilla pavuilla
Parsakaalikeittoa kannattaa tehdä reilu satsi, silloin kun parsakaalilla on satokausi.

1kpl | Parsakaali (n. 500 g) |
1kpl | Keltasipuli |
1prk | Esikeitettyjä valkoisia papuja |
2dl | Kermaa |
Kasvislientä | |
Suolaa | |
Valkopippuria |
- Paloittele parsakaali pieniin paloihin, käytä myös kanta.
- Leikkaa sipuli pienempiin paloihin.
- Keitä parsakaali ja sipuli n. 15 minuuttia kasvisliemessä.
- Lisää valkopavut (säästä puolet tarjoiluun).
- Aja sauvasekoittimella sileäksi ja lisää kerma, suola ja pippuri. Anna kiehua n. 10 minuuttia.
- Lisää loput valkopavuista ja tarjoile välittömästi.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.