Pirtelö veriappelsiinilla
Juuri nyt tammi-helmikuussa löydämme Sisilialaisen veriappelsiinin kaupoistamme. Punaisen verenkaltaisen värin se saa kylmistä öistä Sisiliassa, maku on hiukan voimakkaampi kuin tavallisessa appelsiinissa mutta maku on hieno ja makea.

Ainesosat
| 4kpl | Veriappelsiinia |
| 1litra | Vaniljajäätelöä |
| 2dl | Mantelimaitoa, makeuttamatonta |
| 1tl | Kanelia |
| 1mm | Vaniljajauhetta, aitoa |
Annosta
Kategoriat
| Ruokalaji | Jälkiruoat Juomat |
| Erikoisruokavalio | Gluteeniton Laktoositon |
| Kausi | Arkiruoka Juhla |
| Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
| Valmistusaika | Alle 15 min |
Tee näin:
- Leikkaa veriappelsiinin kuori pois.
- Sekoita kaikki tehosekoittimeen.
- Tarjoillaan heti korkeista laseista.
Uusia ideoita. Uusia makuja. Reseptit, joita et halua ohittaa.
Löydä makuja, jotka yllättävät - kasvisreseptejä ja kauden vinkkejä, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa. Kaksi kertaa kuussa, suoraan sähköpostiisi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.






