Kasvisreseptit

Porkkanakeitto

Aloita viikko ihanalla keltaisella porkkanakeitolla, joka saanut makunsa tuoreesta timjamista, tähtianiksesta ja appelsiinista!
(0)
Tulosta
500gPorkkanaa
2kplPieniä keltaisia sipuleita
1kplSolo valkosipulia
5oksaaTuoretta timjamia
50gRypsiöljyä
2kplTähtianista
1rklHunajaa
1kplAppelsini
6dlVettä
1,5kplLiemikuutio
0,5mmMaustekurkumaata
0,5mmValkopippuria
2,5dlSoijakermaa
  1. Kuori ja pese porkkanat.
  2. Kuori sipuli ja valkosipuli, leikkaa appelsiinista kuori.
  3. Leikkaa porkkanat kolikoiksi ja hienonna sipuli, valkosipuli ja timjami, kuullota öljyssä kattilassa.
  4. Lisää tähtianis, hunaja ja karkeaksi leikattu appelsiini, kaada päälle vesi.
  5. Kiehauta ja lisää vielä liemikuutiot ja mausteet.
  6. Keitä kannen alla n 20 minuuttia.
  7. Nosta kokonaiset tähtianikset pois, kaada päälle kerma ja kiehauta.
  8. Sekoita keitto sileäksi kannu- tai sauvasekoittimella.
  9. Tarjoile esim. nokareen turkkilaisen jugurtin kanssa, timjamiversioiden sekä hyvän öljyn kanssa jota laitat pisaroina päälle.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.