Kasvisreseptit

Punajuurilaatikko

Perinteinen punajuurilaatikko on pehmeän mausteinen ja kermaisen täyteläinen laatikkoruoka, joka sopii niin joulupöytään kuin arkiseksi lisukkeeksikin. Timjamin, inkiväärin ja kanelin maut tuovat punajuurille syvyyttä ja lämpöä, ja ruoka valmistuu vaivattomasti uunissa.
(0)
(2739)
Ainesosat
Tulosta
800gesikeitettyjä punajuuria
4-6dlvettä
1rkltimjamia
2dlkermaa
2kplkananmunaa
2tlsuolaa
1tlinkivääriä jauhettuna
0,5tlkanelia jauhettuna
1dlkorppujauhoja
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Lisukkeet
Kausi
Joulu
Arkiruoka
Kategoria
Resepti
Valmistusaika
Yli 60 min
Valmistustapa
Uunissa
Voidaan esivalmistella
Tee näin:
  1. Laita kattilaan punajuuret, timjami ja 4 dl vettä. Kuumenna lämpimäksi.
  2. Lisää joukkoon inkivääri, kaneli ja suola.
  3. Mittaa seuraavaksi joukkoon kerma. Soseuta.
  4. Lisää tarvittaessa vettä.
  5. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  6. Lisää joukkoon kananmunat ja sekoita tasaiseksi.
  7. Siirrä massa voideltuun uunivuokaan.
  8. Ripottele päälle korppujauhot.
  9. Paista 200 C asteisessa uunissa 45 minuuttia, tai kunnes kypsää.
Kasvisreseptit.fi
Kokkisi oli:Kasvisreseptit.fiSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Uusia ideoita. Uusia makuja. Reseptit, joita et halua ohittaa.

Löydä makuja, jotka yllättävät - kasvisreseptejä ja kauden vinkkejä, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa. Kaksi kertaa kuussa, suoraan sähköpostiisi.

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.