Gratinoidut nachot tomaateilla ja halloumilla
Rapean maukkaat gratinoidut nacholastut, tomaattia ja halloumijuustoa.

1pussi | Nachoja 450g |
200g | Punaisia helmitomaatteja |
200g | Oranssisia helmitomaatteja |
1kpl | Iso punasipuli |
3kpl | Valkosipulinkynttä |
200g | Halloumi juustoa |
250g | Cheddarjuustoa raastettuna |
Tarjoiluun: | |
200g | Tomaattisalsaa |
Tuoreita yrttejä |
- Leikkaa tomaatit karkeasti, leikkaa punasipuli ohuiksi siivuiksi ja pilko valkosipuli niin pieneksi kuin saat sen.
- Leikkaa halloumi noin sentin paksuiksi viipaleiksi.
- Laita kaikki ainekset kerroksittain uunipellille, paista 225 asteisessa uunissa 10-12 minuuttia tai niin kauan, että juusto sulaa ja että nachot saavat hieman väriä.
- Tarjoile tuoreitten silputtujen yrttien ja hyvän tomaattisalsan kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.